olesana

El Consell Rector del Grup empresarial cooperatiu Clade ha aprovat la incorporació de Comunitat Minera Olesana, cooperativa dedicada al subministrament d’aigua a Olesa de Montserrat.

El president de Grup Clade, David Cos, ha valorat molt positivament la incorporació: “Comunitat Minera Olesana afegeix al nostre grup un model de negoci clarament de futur, basat en estructurar l’explotació de béns de primera necessitat, com l’aigua, a través del model cooperatiu”.

Comunitat Minera Olesana, cooperativa de consumidors i usuaris, va tancar el 2015 amb una facturació de 5 MEUR. Nascuda el 1868 subministra aigua a Olesa de Montserrat i té el volum de pèrdues d’aigua més baix del mercat en el procés de distribució.

El president de Comunitat Minera Olesana, Joan Arévalo, ha assegurat que “entrar a un grup on hi ha grans empreses cooperatives ens permetrà professionalitzar encara més el nostre projecte compartint inquietuds i maneres de desenvolupar l’economia social en la gestió del serveis bàsics”

El grup suma amb la nova incorporació un volum de facturació de 275.371 milers d’euros, 5.199 persones treballadores  i uns resultats agregats de 4.295 milers d’euros.

Amb aquest nou membre, Grup Clade està format ara per Abacus Cooperativa, Comunitat Minera Olesana, Cooperativa Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Suara Cooperativa, Fundació Blanquerna, Grup Cultura 03, lavola, Orquestra Simfònica del Vallès.