lavolaDos treballs de Lavola han estat reconeguts als Premis Nacionals de Disseny Anuaria 2015. Els guardons d’or a la millor infografia i a la millor memòria d’aquesta edició han estat pel projecte elaborat per a l’Ajuntament de Barcelona i que tracta sobre el seu marc estratègic 2012-2015.

Les infografies han estat premiades perquè expliquen de forma amable, il·lustrativa i geomètrica el balanç 2012- 2015 de l’activitat del govern de l’Ajuntament de Barcelona. I la memòria ha estat guardonada perquè presenta els resultats del balanç a través d’un vídeo, una pàgina web i nou infografies que sintetitzen els resultats de 4 anys de govern de forma comprensible i accessible a tota la ciutadania.

En el projecte han intervingut els equips de comunicació i responsabilitat social de Lavola que, amb la seva experiència en disseny i creació de continguts, així com en l’anàlisi de dades, han aconseguit fer més atractiva i visual la informació.

Els premis Anuaria, entregats el 21 de gener en un acte a Fira Barcelona, estan impulsats per empreses privades i revistes especialitzades del sector. Amb una dècada de trajectòria, s’han convertit en un dels premis de disseny gràfic de major reconeixement a Espanya.