Els socis i clients d’Abacus cooperativa incrementen un 23% la seva col·laboració amb el Tió Solidari

post-tio-solidariEls ciutadans han participat activament en la vuitena edició de la campanya solidària, en què s’han recollit en total 52.045 quilos d’aliments per a nadons de famílies en situació de pobresa alimentària. D’aquesta quantitat, 13.145 Kg corresponent a les aportacions fetes a les botigues Abacus. Això representa un augment del 23% respecte a l’any anterior a les nostres botigues.

Un any més, Catalunya Ràdio ha organitzat aquesta campanya solidària amb els establiments Bonpreu Esclat i Abacus Cooperativa, que hi han col·laborat amb la venda de participacions d’un euro. En aquesta vuitena edició del Tió Solidari a les botigues Abacus s’ha recollit un total de 18.140 participacions d’1 € per menjar per a infants en benefici del Banc dels Aliments.

El 23 de desembre es va viure la matinal radiofònica festiva i solidària al Born Centre Cultural de Barcelona. Dos mil d’oients de Catalunya Ràdio van acompanyar els realitzadors de l’emissora, que van fer cagar el tió amb els nens i nenes que van assistir a la festa nadalenca i van contribuir a engreixar el Tió Solidari amb menjar per a nadons.

Abacus cooperativa un any més manté el seu compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments i la iniciativa del Tió Solidàri de Catalunya Ràdio.

 

La campanya solidària Il·lumina el Nadal recull gairebé 4.000 joguines!

post-recollida-solidariaJa podem dir que amb tu hem fet un Nadal més solidari. Que l’hem il·luminat. I és que la Campanya Solidària de recollida de joguines Il·lumina el Nadal ha estat un èxit! Gràcies al suport de tots vosaltres hem fet possible que aquest Nadal sigui una mica més solidari i just, ja que milers de nens i nenes podran rebre una joguina el dia de Reis, garantint així els seus drets. Aquest era l’objectiu final i el motor que movia aquesta iniciativa solidària, i entre tots l’hem assolit.

Totes les joguines recollides al llarg d’aquests dies s’entregaran als nostres col·laboradors Creu Roja Joventut, Càritas Diocesana de Barcelona i Fundació Pare Manel, a qui volem agrair molt sincerament la seva ajuda i sense els quals aquesta campanya, senzillament, no hauria estat possible. Aquestes entitats entregaran les joguines el dia de Reis als infants en situació de pobresa o amb risc d’exclusió social del territori on han actuat, culminant així aquesta iniciativa que arrancava el passat 17 de desembre amb la major de les il·lusions.

Gràcies a tots per la vostra solidaritat.
La feina ben feta troba la seva recompensa.