IdeariGrup Clade va ser present dilluns 14 de desembre a l’acte de proclamació dels premis Respon.cat a la responsabilitat social del es empreses.

El president de Clade
i vicepresident de Respon.cat, David Cos, va assistir-hi, al costat de representants de diverses empreses del grup com Abacus, Suara, Escola Sant Gervasi i Lavola.

Des del grup es dóna l’enhorabona a tots els premiats Gaes, KH Lloreda, HP Barcelona i Cementiri Roques Blanques, per demostrar de maneres ben divereses bones pràctiques de responsabilitat social empresarial.

Durant l’acte també es va presentar l’#ideariRSE al qual Clade ha participat des de la comissió de comunicació de Respon.cat. Es tracta d’un document, en format cartell, que pretén ser inspirador dels valors que haurien de formar part de les empreses.

L’ideari es pot descarregar aquí.