4a Sessió d’Orientació UniversitàriaEl propers dies 28 de gener i 31 de març de 2016, Blanquerna-URL, juntament amb La Salle-URL, organitza la 4a Sessió d’Orientació Universitària amb el títol “Escollir estudis universitaris al segle XXI: com es pot orientar els fills”.

Aquestes sessions pretenen oferir als pares criteris per orientar adequadament els seus fills a l’hora d’escollir estudis universitaris. La primera xerrada tindrà lloc el proper 28 de gener a les 19h, i anirà a càrrec dels especialistes en orientació universitària Tolo Moya, de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, i Maria Pilar Torné, de La Salle. Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència al correu-e sia@salleurl.edu.

Blanquerna-URL ofereix a les escoles i als futurs estudiants aquests i d’altres serveis com ara visites personalitzades a les seves facultats, sessions informatives, xerrades d’orientació a les escoles interessades i, enguany, una nova edició dels Tallers Blanquerna-Escola, en què els estudiants podran conèixer de prop la Universitat i tindran un primer contacte (en format taller) amb el Grau que volen estudiar i l’exercici dels professionals qui s’hi dediquen. Podeu consultar aquests serveis al blog de Blanquerna a les Escoles.