logo-cooperativa-plana-de-vicEl proper divendres dia 20 de novembre, Cooperativa Plana de Vic organitza una Jornada per analitzar les persepectives del sector porcí.

El sector ramader i en especial el porcí es troba en una complicada conjuntura que està posant en perill la seva continuïtat. Malgrat ser un sector avesat a les oscil·lacions de preus i la incertesa, sempre és necessari analitzar els factors que han portat a aquesta situació. En aquest mercat globalitzat cada dia entren en joc nous elements que ontribueixen a desequilibrar el delicat equilibri entre cotitzacions i costos de producció.

La jornada té per objectiu avaluar si estem davant una situació conjuntural o bé la ramaderia catalana i europea es troba davant un repte estructural. Per valorar tot plegat comptarem amb dos experts que aportaran dades objectives amb els quals intentarem entreveure l’escenari en què haurem de treballar els propers mesos i quins seran els reptes de ramaders, cooperatives i indústria per afrontar el futur amb garanties d’èxit.

Jornada: Què li espera els propers mesos al sector porcí?
Dia: 20 de novembre de 2015
Hora: 11:15h
Lloc: Agrària Plana de Vic i Secció de Crèdit, SCCL Rambla Hospital, 42 08500 Vic
Programa:

  • Estudi comparatiu dels costos que implica el compliment de les normativa europea en matèria mediambiental, de benestar animal i seguretat alimentaria. Sr. Carlos García,cap d’actuacions i projectes del Grup TRAGSA
  • El sector porcí a curt i mig termini. Sr. Miguel Àngel Higuera, gerent d’Anprogapor

Inscripcions: Per correu electrònic comunicació@planadevic.cat

Més informació