Escola Sant Gervasi Cooperativa ha tancat darrerament un acord amb la residència d’avis Les Masies de Mollet per a l’organització d’activitats conjuntes entre les dues entitats. L’acord permetrà que els alumnes d’Escola Sant Gervasi puguin desplaçar-se regularment a la residència per conviure unes hores amb les àvies i els avis mentre participen en alguna activitat.

Fruit d’això, els nens i nenes de 3r de Primària han visitat darrerament la residència per participar en un taller per aprendre a fer panellets i per dissenyar un mural sobre la tardor conjuntament amb els avis i àvies. Segons comenten els alumnes i mestres que van assistir-hi l’experiència va resultar gratificant i emocionant per a tots.

Escola Sant Gervasi Cooperativa impulsa projectes que obrin l’Escola a la ciutat i a la comarca i que a la vegada ajudin a formar nens i nenes socialment responsables. De ben segur que d’aquest tots en trauran un excel·lent benefici.