Abacus AbreraAbacus cooperativa obre, avui dilluns, les portes d’un nou establiment a la localitat d’Abrera. La posada en marxa ha suposat una inversió 50.000 euros i implicarà la creació de tres nous llocs de treball.

La nova botiga Abacus, ubicada al Caprabo del Montserrat Centre d’aquesta localitat, ocupa una superfície de 226 m² i, després de l’establiment ubicat al Caprabo de l’Illa Diagonal de Barcelona, és el segon Abacus que s’obre en un d’aquests supermercats. Aquesta nova obertura és fruit de la col·laboració entre Abacus i Caprabo.

El nou Abacus d’Abrera és el quart a la comarca del Baix Llobregat i se suma als altres tres establiments que la cooperativa té en funcionament a la comarca del Baix Llobregat, en concret a Sant Boi, Cornellà de Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat.

Amb aquesta nova botiga, la xarxa d’Abacus cooperativa suma ja 41 establiments i avança en la consolidació de la seva xarxa. El passat dia 22 d’octubre, Abacus va obrir un nou establiment a Barberà del Vallès.

Segons Miquel Àngel Oliva, director general d’Abacus cooperativa, “el nostre model de creixement té com a objectiu crear una xarxa d’Abacus que ens permeti apropar la nostra oferta educativa, d’oci i cultura a localitats on hi sorgeixin oportunitats interessants, com ha estat el cas d’Abrera”. Oliva està convençut de què el “nostre model de proximitat serà un referent tant per a pares, mares i famílies com per al conjunt de la comunitat educativa a la comarca”.

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 800.000 socis de consum i 478 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d’oci a Catalunya amb 40 establiments a Catalunya, València, Castelló i Palma de Mallorca. Abacus cooperativa és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.