Prop de 70 persones sòcies de Suara van seguir una xerrada informativa sobre la nova Llei de Cooperatives de Catalunya a càrrec de Xavier López, director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, i Roser Hernández, subdirectora general d’Economia Social i Cooperatives de la Generalitat. Es va fer el 21 d’octubre a l’oficina de Suara a Barcelona, en el marc del Pla de Participació Societària de la cooperativa.

La Llei 12/2015, del 9 de juliol, de cooperatives va entrar en vigor durant el mes d’agost. L’objectiu és dotar a les cooperatives d’un règim jurídic flexible amb diferents alternatives i útil per adaptar-se als canvis de la situació social i econòmica.

La xerrada a Suara es va centrar en explicar les diferències de la nova llei respecte la que hi havia vigent fins ara, de l’any 2002.

La nova Llei de Cooperatives, a Suara from SUARA COOPERATIVA on Vimeo.