land-abacus-baricentro1Abacus cooperativa obre avui les portes d’un nou establiment a Catalunya i ho fa al centre comercial Baricentro, situat a Barberà del Vallès. L’obertura de la botiga a Baricentro ha suposat una inversió de 240.000 euros i la creació de 13 nous llocs de treball.

Amb una superfície de 960 m², distribuïts en una única planta diàfana, Abacus posa a disposició dels socis i clients productes de papereria i material escolar i d’oficina, manualitats, joguines, tecnologia multimèdia i puericultura, així com les seccions dedicades a la llibreria de ficció, no ficció, infantil i llibre de text.

La cooperativa avança així en la consolidació de la seva xarxa que, durant el passat 2014, va créixer a València –on ja suma tres establiments més el de Castelló– i Catalunya, amb l’obertura de Vilafranca del Penedès, a més d’iniciar la seva expansió territorial a les Illes Balears amb el seu primer establiment a Palma de Mallorca.

La cooperativa ja suma 40 botigues a la seva xarxa en el conjunt de Catalunya, València, Castelló i Palma de Mallorca

Segons explica Miquel Àngel Oliva, director general d’Abacus cooperativa, “l’objectiu és consolidar la xarxa d’Abacus en el territori, buscant poblacions on poder sumar l’oferta cultural, d’oci i educativa d’Abacus. Volem avançar en el que és el creixement natural de la cooperativa, apropant el nostre model de proximitat i esdevenint un referent tant per a pares, mares i famílies com per al conjunt de la comunitat educativa”.

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 800.000 socis de consum i 478 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d’oci a Catalunya amb 40 establiments a Catalunya, València, Castelló i Palma de Mallorca. Abacus cooperativa és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català.