Les oficines de Suara Cooperativa a Barcelona van acollir el passat 9 d’octubre la sessió plenària de la Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar (XAPSLL), amb l’assistència de les diferents entitats que en formen part. El plenari, del qual Suara Cooperativa també forma part, es reuneix trimestralment de forma rotativa a les seus de les diferents entitats.

La Xarxa d’atenció a persones sense llar, es va constituir el novembre del 2005, amb la finalitat d’enfortir la capacitat d’organització de la ciutat per tal de que, amb la màxima col·laboració i representativitat d’entitats i/o organitzacions, s’acompanyi a les persones sense llar en un procés de recuperació de la màxima autonomia personal, incentivant la detecció i vinculació d’aquestes persones als recursos existents.

Més informació, aquí.