A la fira, que se celebra els dies 23, 24 i 25 d’octubre a l’espai Fabra i Coats de Barcelona, Clade ​​​​hi tindrà ​​presència física amb stands, amb la participació de les següents cooperatives del grup: Suara Cooperativa, Abacus Cooperativa i Grup Cultura 03.

A més, participa a la fira amb diverses activitats que tindran lloc el dissabte 24 d’octubre​ i el diumenge 25.

Dissabte 24 d’octubre​

Taller de maquillatge organitzat per Abacus Cooperativa. d’11:00h – 13:00h. Plaça Joan Berney​. (A partir de 3 anys)

Xerrada: “Transformació socioeconòmica a partir de la participació i la innovació”. A les 17.00h a la sala Empar Coloma. La xerrada anirà a càrrec de Xavier Socoró, soci de Suara Cooperativa i president de l’Associació Suport Ara, que s’ha impulsat mitjançant un procés d’innovació dins de la cooperativa.

Poesia: ” Llibertat, cinquanta poemes de revolta!”. A les 18.00h a la Plaça Joan Berney. Reivindicar l’esperit i la necessitat de la Revolta a partir d’un recital de poemes de revolta publicats en el llibre antològic “Llibertat, cinquanta​ ​poemes de revolta”. Anirà a càrrec de Jaume Subirana​, d’Ara Lllibres, Grup Cultura 03.​

Diumenge 25 d’octubre

Joc Recicla i Guanya organitzat per Abacus Cooperativa. d’11:00h – 13:00h. Plaça Joan Berney​. (de 6 a 12 anys)​

Us hi esperem!