logo-blanquernaBlanquerna-URL  participa durant el curs 2015-16 a diverses fires que presenten l’oferta d’estudis universitaris de grau a Catalunya, a la resta d’Espanya i a nivell internacional.

Durant aquestes fires, les famílies i els futurs estudiants podran conèixer de primera mà tots els estudis que s’imparteixen a Blanquerna-URL i el seu valor afegit, així com rebre diferent material amb tota la informació i entrar en contacte amb els Alumni i/o professors que assisteixen a la majoria de fires per explicar la seva experiència i resoldre tots els dubtes. D’altra banda, les famílies que ho desitgin  poden concertar una cita prèvia a través del correu-e: gabinetcomunicacio@blanquerna.edu

Podeu consultar el calendari de fires en aquest enllaç. Recordeu que Blanquerna-URl també organitza diversessessions informatives a les seves facultats per tal que els futurs estudiants puguin conèixer les instal·lacions i els estudis, a més de visites personalitzades i sessions d’orientació universitària per a pares.