premisEscola Sant Gervasi Cooperativa i Inkemia IUCT Group han convocat la quarta edició dels Premis Manuel Arroyo per donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors i projectes empresarials en l’àmbit de les ciències de la vida.

Per a la seva quarta edició, els Premis Manuel Arroyo s’estructuraran en tres blocs de reconeixement: el IV Premi Manuel Arroyo per a exalumnes d’Escola Sant Gervasi; el IV Premi Manuel Arroyo per a joves emprenedors de l’economia cooperativa; i el II Premi Manuel Arroyo en Ciències de la Vida.

El IV Premi Manuel Arroyo per a joves emprenedors de l’economia cooperativa pretén donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors i volen ser un estímul i un reconeixement a la voluntat de transformació, a la cooperació i a la innovació. Per la seva banda, el II Premi Manuel Arroyo en Ciències de la Vida està dirigit a projectes d’empresa o empreses de menys de cinc anys que siguin clarament innovadors en àmbits científics i tecnològics com la Biotecnologia, la Drug Discovery, la Indústria Farmacèutica, la Química Verda, la Química Fina Farmacèutica, la Cosmecèutica, la Nutracèutica i la Salut Humana, entre d’altres. Finalment, el IV Premi Manuel Arroyo per a exalumnes d’Escola Sant Gervasi reconeix la trajectòria professional o vital d’un exalumne de l’Escola.

Les candidatures es poden presentar a través del web oficial dels premis, www.premismanuelarroyo.coop, fins al dia 15 de gener de 2016.

Els premis porten el nom del fundador d’Escola Sant Gervasi. Manuel Arroyo Porras (1946-2008) va fundar l’Escola i en va ser director entre 1970 i 2007 i President fins a la seva mort, el 2008. Manuel Arroyo va promoure, des de l’inici de les seves activitats al capdavant d’Escola Sant Gervasi, tot un seguit d’accions centrades en els valors de la transformació, cooperació, emprenedoria i compromís; valors que els Premis Manuel Arroyo volen recollir i potenciar. Arroyo fou també una figura cabdal en el naixement d’IUCT (1997), la llavor de l’actual grup Inkemia, empresa que va presidir fins al seu decés l’any 2008.