FullSizeRenderA la trobada, celebrada el passat 23 de setembre a la sala Juli Vela de l’establiment d’Abacus Cooperativa del carrer Còrsega, els directors de comunicació de les empreses membres de Respon.cat van avançar en la definició del manifest de l’organisme definint-ne els continguts.
També es va treballar en la definició de l’acte de presentació oficial de Respon.cat i entrega de la primera edició dels premis de l’organisme, que tindrà lloc el 2 de desembre a les Drassanes de Barcelona.

Per part de Clade hi van assistir representants d’Abacus Cooperativa, Escola Sant Gervasi i Suara Cooperativa, així com la directora de comunicació del grup.

La trobada la van obrir el president d’Abacus Cooperativa, Miquel Cabré, i Daniel Ortiz, vocal de la Junta directiva de Respon.cat i director de Relacions Institucionals de l’Institut Cerdà.