reunio1_CACGrup Clade va assistir al Consell Assessor del Coooperativisme (CAC) el passat 22 de setembre. A banda, del president del grup, David Cos, i del director general de Clade, Ramon Roig, a la reunió hi eren presents els directors generals de diverses cooperatives del grup. Formen part del CAC: Abacus Cooperativa, Cooperativa Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Grup Cultura 03, La Fageda i Suara Cooperativa.

A la reunió, presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i pel director d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, es van repassar les principals polítiques i actuacions impulsades en aquest àmbit durant la darrera legislatura, així com la pròpia activitat de l’ens ens els seus gairebé quatre anys d’existència.

Conformat pels actors principals del cooperativisme català, el CAC, com a ens consultiu, té com a objectiu fomentar la innovació, la cooperació empresarial i les aliances estratègiques per impulsar el creixement econòmic del sector cooperatiu.

El Consell es va constituir l’any 2012 i està integrat per una trentena de representants d’empreses cooperatives amb reconeguda trajectòria en la gestió empresarial.