Amb la finalitat de premiar la fidelitat dels clients des d’aquest estiu s’ha afegit millores en les prestacions que poden tenir els clients que utilitzen la targeta a les botigues de Plana de Vic.
La manera de fer-se la targeta continua sent la mateixa, demanant-la a les botigues i a partir que s’omplen les dades i s’entrega ja es forma part del Club Client Plana de Vic.

Els avantatges que actualment ofereix tenir la targeta són:
El dia del client, cada botiga té un dia del client, en el qual es fa un 2% de descompte directe sobre el tiquet de compra.
La targeta client permet participar en descomptes, sortejos, i rebre informacions variades d’activitats i novetats.
Descompte acumulat, sobre el total de compres acumulades es fa un 1% de descompte, que s’emet al final del període i serveis per a descomptar a la propera compra. Aquest descompte fins ara era trimestral i a partir d’aquest agost passa a ser mensual.
Les altres novetats que hi ha és que a partir d’ara hi ha un obsequi de benvinguda per als clients que es facin la targeta per primera vegada, i facilitin una adreça de correu electrònic, i finalment s’afegeix a les novetats un regal d’aniversari. Cada any di quan s’omplen les dades es posa la data de naixement, durant la setmana de l’aniversari, es podrà obtenir un xec aniversari per a fer compres a les botigues.
Des de les botigues es continua treballant per poder oferir nous avantatges als clients de Plana de Vic.

Més información a http://www.planadevic.cat/cat/que-fem/botigues/socplanadevic