jornadaEl dijous, 15 octubre, de 9h a 20h, a l’Auditori de Blanquerna FCRI tindrà lloc la 1a Jornada Internacional Interuniversitària d’Economia Social i Cooperativisme.

Aquesta jornada s’organitza conjuntament amb el programa aracoop promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el context de Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les Federacions de cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

L’objectiu de la trobada és debatre, experimentar i conèixer com estan abordant les universitats del país l’economia social i el cooperativisme i com es pot enfortir la seva presència, quines oportunitats brinda l’emprenedoria social als joves, i quines tendències marca en l’economia del país l’embranzida de la comesa cooperativa.

Hi estan convidats professionals, experts en economia social i en cooperativisme, l’administració pública, emprenedors, acadèmics i estudiants universitaris i alumni de totes les universitats catalanes.

Podeu formalitzar la inscripció al següent enllaç

Programa detallat