La Fageda torna a rebre visites després de nou mesos en obresUna façana exterior revestida amb pedres volcàniques que s’han volgut recuperar de les obres, una sala de projecció i tast que permet encabir prop d’un centenar de persones i que té un ús polivalent, parets amb imatges i paraules que parlen de la història i la filosofia de La Fageda, una botiga que és una autèntic aparador de tots els productes de La Fageda i un equip humà disposat a rebre els milers de visitants que cada any volen trepitjar les instal·lacions.

Així és el nou Servei d’Atenció al Visitant que ha dit adéu a l’estructura dels hivernacles que el va allotjar durant molt anys, i que ara es presenta tan equipat com acollidor. Més gran -ocuparà més de de 300 metres quadrats- i totalment nou.

Després de tancar les portes el mes de setembre de 2014, les va tornar a obrir el passat 11 de juliol, un període de nou mesos que ha culminat amb una seu concebuda per millorar i potenciar l’instrument més important que té La Fageda per a mostrar el què fa i el com ho fa. El visitant no només pot conèixer amb profunditat el procés productiu dels iogurts, gelats i melmelades, sinó que també té al seu abast un tast complet que el fa gaudir – en el mateix marc on s’elaboren- de la qualitat dels productes.
Els interiors de les instal·lacions també acullen un petit espai de promoció de la Garrotxa i una pantalla que convidarà el visitant a implicar-se més amb l’organització incentivant-lo a compartir la visita i el tast de productes a alguns canals de la xarxa Internet: Facebook, Twitter, Linkedin etc.
Els exteriors del SAV fan igualment un salt qualitatiu, amb més zona verda, un nou mobiliari i l’espai de jocs pels més petits. El pàrquing també es reordenarà.
A partir d’aquest estiu doncs i en aquest servei de La Fageda, que anualment rep prop de cinquanta-mil visitants, s’hi viurà un abans i un després.

Reserva la teva visita online seguint aquest enllaç.