2106607Garbet Cooperativa d’Inserció va tancar l’any 2014 amb una plantilla de 325 llocs de treball, 77 dels quals estaven ocupats per socis de treball de la cooperativa. Les persones que van seguir un itinerari d’inserció sociolaboral van créixer fins al 45%. Són algunes de les dades que es desprenen de la memòria de gestió de l’exercici 2014 que va aprovar l’Assemblea General Ordinària celebrada al CosmoCaixa, a Barcelona.

L’exercici 2014 va ser un any clau per a Garbet, arran de la fusió que durant el mes de juny va aprovar amb la cooperativa Feines de Casa. Aquest factor li ha permès assolir el 2014 uns ingressos de 6.160.433 euros, amb un volum de 453 clients. Els fons propis de Garbret es situen en 879.372 euros. Durant el 2014 Garbet va obtenir la ISO 14001 de gestió ambiental.

La mateixa Assemblea General Ordinària va donar el vistiplau a la Planificació Estratègica de Garbet per als propers tres anys: defineix les línies a seguir per adaptar l’oferta de l’empresa a les demandes del mercat, sense perdre de vista el model empresarial cooperatiu ni el model d’empresa d’inserció de col·lectius susceptibles d’exclusió social.

Sobre Garbet Cooperativa d’Inserció

Garbet Neteja i Manteniment Integral és una empresa d’inserció que aposta per la incorporació sociolaboral de persones en una situació d’exclusió social o amb un risc elevat d’estar-hi. La inserció sociolaboral es treballa a partir de programes d’atenció individualitzada destinats a les persones que segueixen itineraris d’inserció, prestant serveis de neteja, manteniment, bugaderia i serveis auxiliars. El disseny de cada programa d’atenció individualitzada s’orienta a reforçar les habilitats de cada persona, reorientar el seu projecte professional, oferir una activitat innovadora, formació inicial i contínua i fomentar el treball en equip. Suara Cooperativa, especialitzada en la prestació de serveis d’atenció a les persones, és l’empresa promotora de Garbet i soci col·laborador de Garbet.

Podeu seguir l’actualitat de la cooperativa des del web www.garbet.coop i descarregar-vos la Memòria de Sostenibilitat 2014 des d’aquest enllaç