El Màster Universitari en Estratègia i Creativitat Publicitàries de Blanquerna Comunicació apareix, un any més, en la 5a posició dels màsters de publicitat en el rànquing que elabora el diari El Mundo.

El màster està dirigit pel Dr. Josep Rom i coordinat per Marc Polo, professors de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, i està enfocat a la formació especialitzada en temes de neuromàrqueting, comunicació persuasiva, gestió de les marques, desenvolupament de competències en la planificació estratègica i processos creatius.

Després d’analitzar més de 1.200 programes, la guia de màsters de El Mundo recull els millors, seguint el criteri de 600 experts entre professors, exalumnes i empreses col·laboradores. Els programes s’han classificat en base a 26 criteris que fan referència a la demanda del màster, recursos humans, pla d’estudis, resultats i mitjans materials. A més, els màsters han de cumplir quatre punts bàsics: han de ser programes presencials, impartits -almenys una part del programa- a Espanya, han de tenir una durada mínima de 500 hores lectives i han de comptar, almenys, amb quatre edicions ja completades.