201507_suaraSuara Cooperativa va rebre el passat 8 de juny el segell LÀBORA que l’acredita com a empresa col·laboradora del programa Làbora, vetllant per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona. El reconeixement com a entitat col·laboradora l’atorga l’Ajuntament de Barcelona en el marc del programa Làbora (Barcelona Mercat Laboral Reservat).

Làbora es un programa pel foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona i les entitats socials de la ciutat (ECAS, FEICAT i Creu Roja), amb la col·laboració del teixit empresarial. Fundació Intermedia (promoguda per Suara Cooperativa, Fundació Surt i Fundació IReS) s’encarrega de la coordinació tècnica del programa en representació del tercer sector.

El programa vincula a l’empresa en un projecte de responsabilitat social i, alhora, permet als beneficiaris formar part d’una actuació de ciutat que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Suara també va participar en una jornada de networking, en què unes 200 persones usuàries del programa van participar en una ronda d’entrevistes amb unes 50 empreses.