L’Assemblea de Clade va aprovar aquest dimecres 10 de juny els resultats del 2014. Amb 287 milions d’Euros , el grup va incrementar la seva facturació en un 3,8% amb una tendència especialment positiva de les empreses del grup vinculades a la cultura i a l’educació, així com l’atenció a les persones.

El grup va tancar l’exercici amb un benefici agregat de 4.8 milions d’euros, que representa un increment del 20% respecte el 2013. Clade va tenir un augment moderat de l’ocupació, amb un 0,6%, després que el 2013 l’ocupació generada pel conjunt d’empreses del grup va arribar als 1.300 llocs de treball. El nombre de treballadors socis, que ja arriba als 1.678, representa un 4,4% més que el 2013.

Grup Clade és el primer grup empresarial cooperatiu de Catalunya. Constituït a finals del 2004, està format per Abacus Cooperativa, Cooperativa Plana de Vic, Escola Sant Gervasi, Grup Qualitat, La Fageda, Suara Cooperativa, Fundació Blanquerna, Grup Cultura 03, Lavola i Orquestra Simfònica del Vallès.