VISITA GUIADA A LA CENTRAL LOGÍSTICA DE VILANOVA DEL CAMÍLa cooperativa obrirà les portes de la seva central logística amb una visita guiada.

El proper 25 de juny Abacus cooperativa participarà en la iniciativa “Activitats obertes de les cooperatives” dins el marc dels actes de celebració del dia internacional de les Cooperatives organitzats pel programa aracoop del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquesta jornada, Abacus obrirà les portes de la seva central logística situada a la localitat de Vilanova del Camí amb una visita guiada que inclourà els sistemes automàtics de preparació de comandes i la instal·lació solar fotovoltaica situada a la coberta. La visita tindrà dos torns, a les 10 i a les 12 del matí, amb una durada d’una hora i mitja cadascun.

Aquesta és una iniciativa que es durà a terme de manera simultània a 30 punts de Catalunya on empreses de l’economia social i cooperativa com la nostra oferiran activitats obertes a la ciutadania, a altres empreses, professionals, clients, socis, i mitjans de comunicació.

Per inscriure-us a la visita guiada feu clic aquí.