201505_fageda_05Tant sorprenent com acollidor i tant pedagògic com entretingut. Així serà el nou Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda. Tancat durant gairebé deu mesos per les obres de reforma a les instal·lacions, l’11 de juliol tornarà a obrir les portes a tothom qui ens vulgui conèixer de ben a prop i amb sorpreses que no us volem avançar.

Com sempre i per garantir una visita de qualitat i el màxim respecte al nostre entorn natural, les visites seran guiades i prèviament concertades. A partir del dilluns 18 de maig podreu fer reserves a través del motor del web que permet visualitzar amb molta precisió els dies i hores lliures i escollir l’idioma de la visita. També es podran reservar trucant al 972 681011, en aquest cas a partir del dilluns 25 de maig.

Més informació

TELENOTÍCIES COMARQUES  Obres d’ampliació fàbrica la Fageda 20/05/2015