201505_suara_Suara Cooperativa ha firmat un acord de col·laboració amb Ship2B per buscar conjuntament emprenedors socials d’alt impacte per accelerar. Ho fa al costat d’empreses com Danone, Revlon, Catalonia Hotels & Resorts, Eurofred, Guinot Prunera, Mora Banc i B-Funders en el marc de la nova edició del programa B-Ready, un programa que ofereix formació i mentoring amb experts de primer nivell, visibilitat, aliances estratègiques amb empreses del sector i accés a finançament a través de la comunitat d’inversores de la pròpia Fundació Ship2B.

En el cas de Suara Cooperativa, es busquen startups socials dintre del seu sector posant especial èmfasi en projectes que generin oportunitats laborals per a majors de 55 anys.

Amb aquesta iniciativa, les diferents empreses volen contribuir no solament en el desenvolupament de l’emprenedoria social i la millora de la nostra societat, sinó que aposten fortament per buscar la creació de valor compartit, un concepte que pren força al nostre país i que consisteix a establir aliances estratègiques amb empreses socials que generi valor per a ambdues organitzacions.

El termini d’inscripció acaba el 19 de maig.

Més informació i inscripcions fent clic aquí