2015_lavolaEls principals eixos de treball del Clúster de Materials Avançats de Catalunya (MAV) són la col·laboració, la tecnologia, la visibilitat i les relacions internacionals per captar negoci i projectes pels socis. Vol estimular sinergies entre els seus membres i impulsar col·laboracions amb altres clúster com els de Tecnologies Mèdiques i Hàbitat, entre d’altres. El Clúster MAV està format per 21 empreses que conjuntament facturen 282 milions d’euros i que ocupen 2.400 llocs de treball de forma directa, Lavola n’és una d’elles.

La constitució del Clúster és una de les 158 actuacions previstes en l’estratègia industrial catalana, emmarcada dins el pla d’impuls del Sistemes Industrials. Aquesta actuació és fruit de més de dos anys de treball per part d’ACCIÓ i ara inicia una nova etapa amb el lideratge de les empreses.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presentat el Clúster MAV en un acte que ha reunit representats de les empreses i entitats catalanes que integren el Clúster i altres persones vinculades amb el sector.