portada-somabacus1SomAbacus, és la nova revista d’Abacus cooperativaLa revista neix com ho va fer la seva antecessora, la revista Abacus Info, d’un dels leitmotiv que defineixen l’esperit cooperativista: la voluntat de reforçar els vincles de tots els qui formen part d’aquest projecte compartit, sentint-lo més proper a través dels principis d’informació i comunicació.

La revista vol ser un punt de trobada inclusiu i participatiu per a tots els socis i sòcies. És per això que el nom s’ha triat entre les persones sòcies, a través d’una enquesta en línia, i els continguts han estat pensats per donar veu al veritable protagonista d’Abacus, el soci, incorporant una secció fixa com l’“Espai del soci.

SomAbacus es publicarà  amb una periodicitat ajustada a les tres campanyes que marquen el ritme de la cooperativa: Sant Jordi, estiu i la seva corresponent tornada a l’escola, i Nadal.

Descarrega’t i llegeix la revista SomAbacus.