aragranollersEl 29 d’abril veurà la llum el primer número del Diari ARAGRANOLLERS. El setmanari en paper, i la seva versió digital (www.aragranollers.cat), són una iniciativa de l’empresa editora CONTRAPUNT SCCL, que al Vallès Oriental gestiona des fa més d’una dècada la publicació CONTRAPUNT Diari de Mollet i Baix Vallès i els diaris electrònics Aravallès.cat i Contrapunt.cat.

ARAGRANOLLERS s’editarà cada dijous amb entre 12.000 i 15.000 exemplars per edició (amb control de difusió a través del segell auditor OJD-PGD), que esdistribuiran de forma intensiva a Granollers i a punts seleccionats dels municipis de l’entorn.

El mitjà, que recollirà l’actualitat de Granollers en tots els vessants (social, polític, cultural, lúdic, esportiu, econòmic, associatiu), neix amb la voluntat de dotar els granollerins i granollerines d’una publicació de referència, que reculli el pols de la ciutat de manera honesta, veraç i plural.

ARAGRANOLLERS té la pretensió de contribuir a la vertebració i dinamització de Granollers i a la conformació d’una societat més ben informada i, per extensió, més madura, més lliure i més democràtica.

Volem oferir una mirada àmplia al present, però en permanent diàleg amb el passat i somiant l’avenir. Volem contribuir modestament a què Granollers sigui (o continui sent) una ciutat inconformista, amable, humana, reivindicativa, cooperadora, crítica, constructiva, acollidora i oberta. Ens enorgulleix dotar Granollers d’un diari propi; desitgem que, ben aviat, també Granollers se senti orgullosa del diari que ara concebim.

CONTRAPUNT SCCL, és una cooperativa nascuda l’any 2001, forma part del grup cooperatiu català CULTURA 03, impulsor del Diari Ara i de la revista Time Out Barcelona, editor de publicacions com ‘Sàpiens’, ‘Cuina’, ‘Descobrir Catalunya’ i ‘La Revista del Club Súper 3’; ha creat programes de televisió com ‘Sota Terra’ i ha fet possible èxits editorials a través dels segells Ara Llibres, Amsterdam o Now Books, entre d’altres.