enquesta_memoria_fageda_2014

 

La Fageda és una organització compromesa amb la sostenibilitat (econòmica, social i ambiental) i la gestió socialment responsable. Com a mostra d’aquest compromís, elabora i fa pública cada any la Memòria de sostenibilitat. Ara s’està preparant la del 2014 i per fer-ho demanen la col·laboració per tal de conèixer l’opinió sobre la seva activitat en termes de sostenibilitat, entre les persones properes al projecte.

A través de la memòria es vol donar a conèixer el compromís i les iniciatives que impulsen per promoure el desenvolupament sostenible.

L’objectiu general d’aquesta consulta és identificar els temes que es considerin prioritaris per a la gestió dels impactes econòmics, socials i ambientals, positius i negatius, de la nostra activitat.

Respondre l’enquesta, que és anònima, no suposa més de 10 minuts. Es pot respondre clicant aquest enllaç.

Més informació