multirank2015El Grau en Psicologia, impartit per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, se situa en la 2a posició a Espanya i en la 7a a Europa en el rànquing U-Multirank, que analitza la qualitat de 583 universitats europees.

L’U-Multirank és un rànquing promogut per la Comissió Europea i liderat a l’Estat espanyol per la Fundación CYD. Analitza els resultats de 583 universitats europees, de les quals 61 són espanyoles, a través de cinc dimensions: l’orientació internacional de les universitats, l’ensenyament i l’aprenentatge, la recerca, la transferència de coneixement i el compromís regional.

D’altra banda, la Universitat Ramon Llull (URL) destaca en l’àmbit internacional ja que ocupa el primer lloc, juntament amb altres deu universitats europees que han obtingut la màxima puntuació en tots els indicadors avaluats per aquesta dimensió d’internacionalitat. La URL se situa doncs en el top ten europeu pel que fa a la seva internacionalitat però a més es posiciona com a primera universitat de les 61 espanyoles analitzades en aquesta dimensió.

Pel que a l’àmbit d’Informàtica, la URL (Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació La Salle-URL) ocupa la 7a posició a Espanya. Cal destacar que pel que fa al compromís regional -un indicador que mesura la inserció laboral dels graus i màsters així com les pràctiques dels estudiants en empreses en aquest àmbit-, la URL es posiciona com una de les cinc millors d’Europa.