El director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, va participar el divendres 27 de març a la reunió ordinària del Consell Rector de Suara Cooperativa. L’espai de treball, en què també va participar la directora general de Suara, Àngels Cobo, va servir per repassar aspectes del model empresarial cooperativa, entre d’altres.

La presidenta del Consell Rector de Suara, Montserrat Pujol, li va explicar el funcionament dels plans de formació i participació de la cooperativa adreçats a tots els socis i sòcies. Suara compta amb un programa amb la participació de prop de 100 persones sòcies que actuen com a tutors i tutores i que contribueixen a la cohesió de la vida societària. Així mateix, disposa d’un programa de formació a Mondragón Corporación Cooperativa, i espais d’interrelació i intercanvi d’idees, com les rutes societàries als serveis o els espais de ‘Cafè amb el Consell Rector’.

Així mateix, l’espai de treball del Consell Rector amb Xavier López, també va servir per conèixer en quin punt es troba el projecte de Llei de Cooperatives. Podeu seguir el procés de redacció i debat de la llei des del web de Parlament, fent clic aquí.