familia_melmelades_fageda_amanida_pasta_arrossosAquest dijous 26 de març a les 15h, La Fageda presenta la nova família de melmelades per a maridar amb amanides, pastes o arrossos a l’emblemàtica Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona. Durant l’acte, en el qual es presentaran els resultats de la secció d’horticultura i melmelades de La Fageda durant l’any 2014, també intervindrà Neus Rabionet, cap de cuina de La Fageda, que ens descobrirà noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura.

En acabar l’acte farem un tast de les receptes i dels nostres iogurts maridats amb melmelades.

Sobre les melmelades:

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. En total sumen 16 varietats agrupades en quatre famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos, una tercera amb esmorzars i aquesta quarta.

La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

 Més informació