El  Pack de Vic 2015 el promou  l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vic i iniciatives privades que ofereixen els seus productes o serveis  a fi de poder fer activitats gastronòmiques i culturals a la ciutat durant un dia.

El passat dimecres 28 de gener es va fer la presentació a l’oficina de Turisme  amb les empreses participants i la regidora de Turisme de la ciutat, Anna Erra.

Enguany s’ha ampliat la participació privada i es compta amb la presència de 4 indústries càrnies  entre les quals hi la  Cooperativa Plana de Vic com a elaboradors de productes frescos  de porc.

El Pack consisteix en una activitat al matí i visites culturals i comercials a la tarda.

L’activitat del  matí dura 1 hora aproximadament i  cada dissabte de mes n’hi ha una de diferent. Es pot visitar l’assecador de Riera Ordeig, el segon cap de setmana s’elabora un fuet a Ca la Teresona, el tercer dissabte es pot anar  a la botiga de la Cooperativa Plana de Vic a fer un taller de pilotilles i descobrir les propietats del  porc de raça duroc; i finalment, el quart dissabte es pot fer un tast a cegues de diferents pernils cuits a l’obrador d’Erre de Vic.

El Pack continua a la tarda amb una visita al Museu Episcopal de Vic, la pujada  al campanar romànic de la Catedral on es pot escoltar una peça de música pels alumnes de l’escola de música de Vic i finalment una visita al centre històric, acabant amb un passeig per la ciutat del comerç.

El preu de tota l’activitat és de 15€ i s’ha de reservar prèviament per poder-lo gaudir a la pròpia oficina de Turisme  o al telèfon 93 886 20 91.

Des de la Cooperativa hi ha molt interès en formar part d’aquesta tipologia d’iniciatives ja que un cop més vincula l’activitat al territori,  i és una manera més de donar-lo a conèixer als visitants de la ciutat.