argos-bCementos Argos, una de les empreses més importants de Colòmbia i el cinquè productor de ciment més gran d’Amèrica Llatina, elabora el seu Informe Integrat de 2014 amb la col·laboració de Lavola Colòmbia. La seva participació a l’índex Dow Jones Sustainability Index -principal referent mundial per monitoritzar l’acompliment de companyies en termes de sostenibilitat-, la situa com a líder regional en sostenibilitat corporativa.

En el marc d’aquesta política de lideratge i innovació contínua, Argos aposta en el seu Informe per una estratègia de comunicació de la sostenibilitat orientada als seus grups d’interès, desenvolupant diferents formats i suports per fer arribar a cada un els continguts més rellevants. L’Informe s’elabora en base al marc internacional Integrated Reporting Council (IIRC)i sota els requeriments de la Guia del Global Reporting Initiative (G4).

Lavola Colòmbia, a través de les seves àrees de serveis de comunicació i de responsabilitat social, dóna assistència tècnica en la definició de continguts, estratègia comunicativa i desenvolupament del concepte gràfic de l’Informe, que inclou diferents formats per a cada grup d’interès.

L’assistència tècnica s’amplia, a més a més, a l’informe de sostenibilitat i memòria d’activitats de la Fundación Argos, enfocada a l’educació com a base per al progrés, l’equitat i la competitivitat de la societat.