UnDosCoop_SUARA2014Un total de 3.580 alumnes de primària i primer cicle de secundària de 38 escoles de tot el territori català han participat durant l’any 2014 al programa ‘Un, dos, coop!’ promogut per Suara Cooperativa. Durant aquest mes de gener s’estan fent els darrers tallers d’aquest cicle de divulgació dels valors cooperatius entre els escolars catalans.

El projecte ‘Un, dos, coop’ consta de dues modalitats de taller, adaptades a dues franges d’edat: un format adreçat a l’alumnat de cicle inicial i cicle mitjà de primària, i un format diferent per a l’alumnat de cicle superior de primària i primer cicle de secundària.

Els tallers han estat conduïts per 16 socis i sòcies de Suara amb expertesa en el camp educatiu i amb voluntat de difondre el model cooperatiu.

El programa ‘Un, Dos, Coop!’ ha gaudit d’una àmplia acceptació entre el professorat dels centres educatius i els ha ofert recursos i eines didàctiques per reforçar uns valors elementals per a la convivència en la societat i que són l’eix vertebrador del model cooperatiu.

Podeu ampliar informació sobre el projecte des del web www.undoscoop.cat