Toni Garganté, periodista econòmic amb una àmplia trajectòria professional, va ser el passat 23 de gener a la comissió de comunicació de Grup Clade per intercanviar punts de vista sobre la comunicació i el cooperativisme amb els responsables de comunicació i màrqueting del grup.

Durant el cafè de treball, Garganté va destacar la bona percepció que tenia com a periodista de premsa econòmica del grup pel fet de sumar sinergies intersectorials en una cooperativa de segon grau.

Garganté, que a l’actualitat col·labora amb La Vanguardia i el diari Ara, ha estat cap de l’àrea d’economia del diari Ara, responsable de la delegació de Cinco Días a Barcelona, i ha treballat a Expansión i a la Gaceta de los Negocios, entre d’altres.

La comissió de comunicació de Clade es reuneix periòdicament per intercanviar punts de vista amb professionals de la comunicació, treballar projectes de comunicació conjunts i intercanviar sinergies i coneixement amb la resta d’empreses del grup.

A banda de la comissió de comunicació, el grup té dues comissions més de treball sobre finances i persones. També ha desenvolupat comissions de sostenibilitat i responsabilitat social per tirar endavant projectes concrets del grup.