Està vinculada al món cooperatiu des de l’any 1990 i implicada amb Suara des d’abans de la seva creació l’any 2008

AngelsCobo_FOTO_brBarcelona, 15 de gener de 2015 – Àngels Cobo Puig és des d’aquest mes de gener la nova Directora General de Suara Cooperativa. Amb aquest nomenament del Consell Rector s’inicia una nova etapa a la Cooperativa, que coincideix amb el desplegament de la planificació estratègica per als propers anys. En aquesta etapa s’ha plantejat la necessitat de comptar amb una direcció enfocada a les necessitats de sòcies i socis i amb un profund coneixement del model empresarial cooperatiu.

Àngels Cobo substitueix al càrrec a Ricard Fernández Ontiveros, que ha estat al capdavant de la Cooperativa des de l’any 2012, fent-la créixer cap a nous territoris i nous sectors. Suara li agraeix la feina feta, el temps i la dedicació del seu treball.

La nova Directora General ha estat fins ara Directora de Comunicació, Màrqueting i Innovació de Suara. Ferma defensora de les empreses socials i amb valors, ha treballat al món cooperatiu des de l’any 1990. Coneix i treballa al sector dels serveis socials i l’educació des de l’any 1986. Psicòloga de formació i educadora social de fet, ha treballat amb persones amb problemes de toxicomanies en centres terapèutics i pisos de reinserció, en el lleure amb persones amb paràlisi cerebral i sobretot amb infància en risc. Té formació específica en els àmbits de la gestió empresarial i l’economia social. Forma part de Suara des d’abans de la creació de la Cooperativa, l’any 2008, quan es van fusionar tres cooperatives.

Suara és una cooperativa integrada per professionals compromesos amb el sector d’atenció a les persones, amb una experiència acumulada pels seus socis fundadors de més de 30 anys. Desenvolupa la seva activitat en els sectors dels serveis socials, l’educació i formació, el benestar personal i l’ocupació i treball. Suara és membre de Clade, Grup Empresarial Cooperatiu.

Premsa