El dia 12 de gener es va obrir el període de preinscripció del Grau en Farmàcia. La sol·licitud d’admissió es pot fer online o presencialment a la Secretaria General d’IQS o a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL.

Per accedir al Grau en Farmàcia cal fer una prova que consisteix en un test psicotècnic, una prova d’expressió escrita i una prova d’anglès, amb una durada de tres hores aproximadament. En el moment de realitzar la preinscripció s’informarà a l’estudiant del dia i de l’hora de la prova. En cas de ser acceptat, l’estudiant podrà fer una prematrícula i, un cop disposi de les notes de selectivitat, podrà formalitzar la matrícula.

La Facultat ha organitzat diverses conferències informatives, de lliure assistència, adreçades a pares i estudiants, en les quals es presenta i s’explica cadascun dels estudis que s’ofereixen, la metodologia de treball i les sortides professionals. La primera es farà el dia 21 de febrer a les 10.30h.

El període d’inscripció als altres graus que imparteix la Facultat (Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica) comença el dia 3 de febrer.