suara

Suara Cooperativa obrirà a finals d’any el Centre Residencial Dovela, un nou equipament situat al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, al mateix edifici de l’antiga Clínica Carmelitana (Carrer Eduard Toda, 45).

Dovela ofereix un entorn quotidià amb uns espais de convivència que afavoreixen les relacions entre persones, i on els espais individuals estan pensats per ser adaptats als gustos de cadascú. Compta amb una organització flexible, preparada per ajustar-se als ritmes de cada persona, partint del model d’atenció integral centrat en la persona.

Els professionals del Centre Residencial Dovela són especialistes en prevenció, autonomia i cura de la salut, així com en l’atenció a demències.

El centre ofereix atenció a la gent gran les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, en un espai familiar. Atén persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. Així mateix, ofereix suport a les necessitats temporals de la persona gran o de la seva família, millorant la seva situació personal i la seva qualitat de vida.

El divendres 19 de desembre podeu visitar i conèixer el Centre Residencial DOVELA

Podeu seguir el Centre Residencial Dovela a Facebook i Twitter:

FACEBOOK: CentreDovela
TWITTER: @CentreDovela