2014-12-15_Reconeixement_Bones_Pràctiques_Respon.cat.ESGervasiQ.Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social de les Empreses a Catalunya, ha editat una publicació que recull vint casos de pimes amb bones pràctiques de Responsabilitat Social Corporativa  (RSC) entre les quals es troba Escola Sant Gervasi Cooperativa. En un acte a la Llotja del Mar de Barcelona el conseller Felip Puig va atorgar el diploma a David Cos,  president de l’Escola Sant Gervasi.

Amb aquesta iniciativa es pretén reconèixer el paper actiu i compromès que porten a terme les empreses petites i mitjanes en matèria de responsabilitat social.

La publicació destaca que Escola Sant Gervasi és una cooperativa compromesa amb el seu equip humà i amb el seu entorn i que  emprèn nombroses  accions  d’eficiència energètica i de conscienciació mediambiental.

Grup Clade és membre de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social de les Empreses a Catalunya.