El Director General de Suara Cooperativa, Ricard Fernández Ontiveros, va exposar el dimarts 11 de desembre l’experiència vinculada a la Llei de la Dependència la prestació de serveis davant de l’envelliment de la població.

Fernández ho va fer en una xerrada específica organitzada per l’Associació Gremial de ‘Cajas’ de Xile, que reuneix a les principals ‘Cajas de Compensación’ del país, que va reunir els màxims directius de cadascuna de les caixes per abordar temes rellevants sobre el repte de l’atenció a la gent gran a Xile i l’envelliment de la població.

A la mateixa trobada el Director d’Expansió de Suara, Sergi Morales, va manifestar la confiança de la cooperativa en la col·laboració público-privada per a la prestació de serveis a les persones, així com la voluntat de transmetre a Xile l’experiència de l’empresa en aspectes d’atenció domiciliària o residències tutelades.