tioAbacus cooperativa torna a col·laborar amb el Tió Solidari que promou Catalunya Ràdio per la campanya nadalenca del Banc dels Aliments per recollir menjar per a nadons. El Tió Solidari, que arriba a la 7a edició, és una iniciativa que es presenta amb l’objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió als més petits i recollir aliments per als infants de les famílies més necessitades de Catalunya.

Les persones que vulguin participar a la campanya del Tió Solidari poden adquirir vals d’un euro fins al 5 de gener als establiments Abacus cooperativa i a la botiga online així com també als establiments Bonpreu i Esclat. Els diners que es recullin es destinaran a lots per a infants amb mancances alimentàries.

El dimecres 24 de desembre també es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres, durant la programació especial que prepara Catalunya Ràdio, al Born Centre Cultural.

Després de la bona resposta en la campanya del 2013, amb 7.900 quilos recollits de menjar infantil, per a la campanya d’aquest Nadal també es demanen productes especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura.