DSC_7378El passat dilluns 17 de novembre la Cooperativa Plana de vic  va rebre la visita de  40 persones, entre presidents, membres de consells  rectors, i  socis  ramaders i agricultors de cooperatives que formen part de la cooperativa  La Coop fédérée del  Canadà.  Una cooperativa agro-alimentària de segon grau formada per  102 cooperatives ramaderes i de consum associades.

El viatge a Catalunya el van organitzar per tal de conèixer  de primera mà diferents experiències empresarials cooperatives, de gestió i organització , per tal d’emportar-se cap al seu país les millors pràctiques  aplicables allà.

En el  cas de  la Cooperativa Plana de Vic l’exposició va anar enfocada principalment a la cadena de valor en l’alimentació,  des de l’origen, que ells comparteixen al Canadà,  fins al consumidor final amb les  botigues Plana de Vic. Es va acabar la reunió a la botiga de Vic amb una degustació dels  productes i una breu visita a l’Economat com a punt de venda emblemàtic de la cooperativa.  Cal destacar que el temps que s’ havia destinat a la visita va quedar curt, pel gran nombre de preguntes que tots els participants van fer i el gran interès que van mostrar per el model.