Enlace permanente de imagen incrustadaAquesta setmana s’han celebrat a l’auditori de l’Escola Sant Gervasi les Assemblees Generals Ordinàries de les  Cooperatives  d’Alumnes  Els  Pinetons (Primària)  i  Les  Oliveres (Secundària).  Els consells rectors  d’ambdues  cooperatives  han  exposat  els  diversos  projectes  en  els  quals  estan vinculats, la majoria de caràcter marcadament social, i la situació de la tresoreria. La Cooperativa Els Pinetons, la de Primària, ha adquirit material gràcies a les aportacions dels seus  socis i  sòcies i,  amb  aquest,  ha  elaborat  productes  que  es  vendran  en  diversos  actes  i esdeveniments  que  organitzi  l’Escola.  Els  diners  obtinguts seran  cedits  a  la  Cooperativa  Les Oliveres, la de Secundària, que els destinarà a col·laborar en projectes solidaris diversos en els quals participa activament, com els del Banc d’Aliments, Càrites, el Banc de Sang, La Marató de TV3, etc.

L’assistència massiva de sòcies i socis a les assemblees i la vitalitat demostrada pels respectius consells rectors són una mostra de l’excel·lent salut d’ambdues cooperatives.