unnamedEntrevista David Cos, L’Econòmic, vint-i-dos de novembre de 2014

La crisi ha perjudicat l’economia social. Però, què falta per consolidar-la com un model alternatiu a l’actual? A Clade, el primer grup cooperatiu català, advoquen per crear estructures més grans i fortes, que puguin competir en igualtat amb altres tipus d’empreses que no defensen valors com ara la participació i la democràcia.

Davis Cos presideix, des de fa més d’un any, el grup Clade, referent de l’economia cooperativa a Catalunya. Analitza el passat, però sobretot el present i el futur del cooperativisme català. Ho fa des de les seves oficines, al carrer Premià de Barcelona –situades a un edifici emblemàtic que durant el segle passat va acollir les cooperatives El Amparo Obrero, la Flor de Maig i la Popular Santsenca–, i que comparteix amb altres societats i federacions del sector.

Llegir l’article sencer

L’Econòmic, 22 de novembre de 2014