abacus_palma

Abacus cooperativa va obrir el darrer 24 de novembre les portes del que és el primer establiment de la cooperativa a les Illes Balears a la ciutat de Palma, concretament al carrer Colom número 9.

Amb una superfície de 1.100 m² distribuïts en 3 plantes, l’obertura d’aquest establiment ha suposat una inversió de 300.000 euros i la creació de 19 llocs de treball. Abacus cooperativa posarà al servei de socis i clients productes de papereria, manualitats, joguines i puericultura, així com les seccions de llibreria infantil, adults i llibres de texts.

Després de consolidar la seva xarxa d’establiments en territori català a la qual sumem l’obertura el dia 14 de novembre de Vilafranca del Penedès, i amb presència a València i Castelló des de fa gairebé 20 anys i a Andorra des del passat més de juliol, Abacus aposta ara per les Illes Balears en la seva estratègia d’expansió territorial, aprofitant la proximitat geogràfica, cultural i lingüística. Amb aquesta obertura la cooperativa suma ja 39 establiments.

La inauguració institucional de la nova botiga tindrà lloc el dia 28 de novembre a les 18.00 hores, acte que presidirà Esperanza Crespí Pibernat, Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Comerç, Treball, Joventut i Participació de l’Ajuntament de Palma.

IMG-20141124-WA0007 IMG-20141124-WA0000