app-mobil

L’app pionera al Baix Vallès és una evolució natural de CONTRAPUNT, que té en el seu ADN la voluntat de facilitar la informació a la ciutadania i ajudar el teixit comercial a fer-se més visible i més proper als clients.

La Guia del Baix Vallès és una aplicació que pretén no només informar de les notícies i esdeveniments del  territori, sinó també oferir una guia comercial i de serveis del Baix Vallès, i ser una bona eina de promoció econòmica i turística per als municipis (Mollet, Parets, Sant Fost, Martorelles, Santa Maria, la Llagosta, Montmeló, Montornès i Vilanova). A més, la Guia del Baix Vallès, impulsada per CONTRAPUNT amb un partner tecnològic, forma part d’una xarxa de guies comarcals de tot Catalunya.

L’aplicació és apta per a tots els sistemes de telefonia mòbil (android, IOS i windows phone, així com també blackberry), i també es pot consultar des de qualsevol PC o Mac per mitjà del web www.baixvalles.com.

La guia, doncs, té tres blocs informatius. D’una banda, s’hi poden consultar notícies i agenda; de l’altra, llocs d’interès, amb una explicació de les seves característiques i de com arribar-hi per mitjà de GPS sense sortir de l’aplicació.

Empresa i serveis
El tercer bloc és d’àmbit comercial, amb una guia de tots els establiments de cada municipi, amb l’adreça i el telèfon. A més, els comerços tenen l’opció d’ampliar la seva fitxa contractant una de les opcions premium. La bàsica permetrà incloure el Facebook, l’Instagram, el Twitter, el geolocalitzador i l’opció de marcar el telèfon sense sortir de l’aplicació. La Premium, a més, també permet incloure vídeo, explicació del comerç i fotografia. La Premium Plus incorpora un cercador, un gestor per a ofertes i avisos d’ofertes. Finalment, l’opció Advance permet disposar de M-comerce (venda per mitjà del mòbil).

L’aplicació és una nou mitjà útil, àgil i còmode, gràcies al seu disseny intuïtiu, que permetrà donar més visibilitat al teixit comercial de proximitat, així com facilitar les cerques als clients. A més és una potent eina informativa adaptada a l’actualitat tecnològica.