1581449

El Director General de Suara, Ricard Fernández, va participar el passat 30 d’octubre a l’esmorzar-col·loqui “Model de cooperació público-privada de generació de riquesa mitjançant l’emprenedoria”. Estava organitzat en el marc del programa Partners de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’Esade.

A l’esmorzar es va presentar el model de generació de riquesa mitjançant l’emprenedoria, a través de l’experiència de Suara Cooperativa, d’Init i de l’Ajuntament de Saragossa, on s’ha impulsat aquest model en dos Centres d’Incubació Empresarial (CIEM).

Així, el col·loqui va començar amb Ricard Fernández, que va destacar que aquest model público-privat ha demostrat la seva eficiència en la generació de riquesa, a través de l’avaluació dels seus resultats. A continuació, Ricardo Cavero, Director de Ciència i Tecnologia de l’Ajuntament de Saragossa, va explicar les activitats fetes al CIEM i l’èxit d’aquestes propostes, a més de l’impuls donat a la seva emprenedoria.

A la vegada, Joxean Sáez de Ocáriz, gerent d’Init, va exposar el model, els resultats i les expectatives de futur. Finalment, Alfredo Elías, consultor d’Init, va explicar l’“Informe de Generació de Riquesa del Centre d’Incubació Empresarial 2013-14” i els resultats de la seva avaluació.