Nou establiment a Vilafranca del PenedèsAbacus cooperativa va obrir el passat 14 de novembre un nou establiment Abacus a la població de Vilafranca del Penedès, al carrer de la Parellada número 18 B. L’establiment té una superfície de 650 m² i disposa de dues plantes. L’obertura ha suposat una inversió 280.000 euros.

Aquesta és la primera botiga al Penedès i suposa la creació de 12 nous llocs de treball. Les dues plantes de l’establiment posen al servei de socis i clients productes de papereria, joguines i tecnologia multimèdia, així com manualitats i una secció dedicada a puericultura. A més, inclou les seccions dedicades a la llibreria de ficció, no ficció, infantil i llibre de text.

La presència d’Abacus en un dels principals eixos comercials de la població pretén dinamitzar una zona de gran activitat a través de la seva oferta de productes i serveis, així com sumar la seva programació d’activitats, adreçades tant a públics infantils com adults, a la vida cultural de Vilafranca.

La inauguració institucional de l’establiment es va celebrar el  mateix divendres dia 14 de novembre a les 19.00 hores.